6 april 2021

Informatiebijeenkomsten gasloos wonen

In 2050 moeten alle huizen in ons land aardgasvrij zijn. Dat betekent dat we ons huis niet langer meer kunnen verwarmen met aardgas. Ook koken gebeurt in de toekomst aardgasvrij. We moeten dus samen op zoek naar nieuwe duurzame oplossingen. Ook voor jóu gaat er van alles veranderen. We willen je graag bijpraten tijdens een van de digitale informatiebijeenkomsten over gasloos wonen.

Programma

We hebben nog even de tijd tot 2050. Maar we vinden het belangrijk om nu al na te denken over gasloos wonen. Welke maatregelen moeten inwoners nemen en in welke volgorde? Wat kost dit? En wat levert het op? Vragen die voor iedereen belangrijk zijn. Maar elke woning en elke inwoner is anders. Dus dat vraagt om een aanpak die past bij jouw situatie. Is een warmtepomp iets voor jou? Of zijn er betere oplossingen? Wat is het juist moment om te investeren? En welke isolatie heb je nodig om comfortabel te leven? Allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens de digitale informatiebijeenkomsten.

Data

Je kunt deelnemen aan een van de volgende bijeenkomsten:

  • 19 april van 19.30 tot 21.00 uur
  • 26 april van 19.30 tot 21.00 uur

De bijeenkomsten vinden digitaal plaats via MS Teams. Wil je alvast wat meer weten over aardgas en duurzame oplossingen? Bekijk dan de informatie en filmpjes op de website van de gemeente Zuidplas.

Aanmelden

Je kunt je tot 17 april aanmelden via samenduurzaam@roerdalen.nl. Geef a.u.b. duidelijk aan op welke datum je wilt deelnemen. Een paar dagen voor de bijeenkomst krijg je via e-mail een link naar de bijeenkomst in MS Teams. Kun je niet deelnemen, maar wil je wel graag  informatie? Laat dit dan weten via samenduurzaam@roerdalen.nl of (0475) 538 888.