Hulp bij financiën

Hulp bij financiën

Wil je je huis energiezuiniger maken? Of heb je een vernieuwend idee voor een duurzamer Roerdalen? Dan kun je vast wel een financieel steuntje in de rug gebruiken. Hieronder lees je alles over subsidies, leningen en andere regelingen.

Doe de subsidiecheck

Ontdek snel en eenvoudig voor welke subsidie, lening of belastingvoordelen jij in aanmerking kunt komen. Doe de subsidiecheck op de website van het Duurzaam Bouwloket.

Subsidies

Wil je isolatiemaatregelen laten uitvoeren in je huis? Of wil je je huis of bedrijf verwarmen met een warmtepomp of zonneboiler? Dan kom je misschien in aanmerking voor een subsidie.

Leningen

Als je je huis duurzamer wilt maken, dan brengt dit soms hoge kosten met zich mee. Gelukkig zijn er diverse leningen waar je een beroep op kunt doen. Wij hebben ze voor je op een rij gezet

Andere regelingen

Wist je dat er belastingvoordelen zijn voor het energiezuinig maken van je huis? Ook een uitbreiding van je hypotheek kan helpen bij het verduurzamen van je huis.

Meer informatie

Wil je persoonlijk advies? Kijk dan ook eens op de pagina Informatie en advies. Heb je andere vragen of wil je meer weten over duurzaamheid in Roerdalen? Neem dan contact op met gemeente Roerdalen via samenduurzaam@roerdalen.nl of (0475) 538 888.