De Groene Transformator

De Groene Transformator

De Groene Transformator in Roermond is dé plek voor inspiratie om thuis zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid. Je kunt hier terecht voor informatie en tips. Bijvoorbeeld over voeding, kleding, de tuin, energie besparen, vervoer, wonen en afval scheiden. Zo leer je hoe je geld bespaart en beter voor de aarde zorgt.

Gratis informatie, tips en bijeenkomsten

De Groene Transformator werkt samen met bedrijven, vrijwilligers en gemeenten. Ook gemeente Roerdalen is aangesloten. Dat betekent dat je als inwoner van onze gemeente gratis terecht kunt voor informatie, tips en bijeenkomsten. In het Inspiratiehuis staat tijdens openingstijden een energieadviseur voor je klaar. Hij kan je tips geven om je energierekening te verlagen en geeft uitleg over isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame maatregelen. Deze kun je ook ter plekke bekijken.

Kom ook langs

Je vindt het gebouw van De Groene Transformator op het Weerstand-terrein in Roermond, aan de Bredeweg 10. Je bezoekt De Groene Transformator op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Kijk ook eens op de website van De Groene Transformator.