Isoleren en ramen vervangen

Isoleren en ramen vervangen

Hoge energierekening? Dan is het isoleren van je huis misschien een oplossing. Of denk eens aan het vervangen van het glas.

Door het isoleren van je dak, spouwmuur, gevel of vloer, gaat er minder warmte verloren. Dit zie je meteen terug op je energierekening. Bovendien zorgt het voor meer comfort in huis. Heeft jouw huis nog enkel glas? Dan gaat er veel warmte verloren. Door de ramen, kozijnen en deuren van je huis te vervangen, kun je aardig op je stookkosten besparen. Bovendien is het beter voor het milieu. Een overzicht van alle mogelijkheden vind je op de website van het Duurzaam Bouwloket (klik op stap 1: je woning isoleren).

Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling

Wil je meerdere duurzame maatregelen combineren en zie je op tegen het regelwerk of heb je moeite om dit te betalen? Met de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling (GVR) kun je jouw woning verduurzamen zonder hiervoor een eigen investering te doen. De regeling gaat in de loop van 2024 van start.

Zelf regelen

Zelf aan de slag met isolatie, het vervangen van je ramen of andere duurzame maatregelen? Bekijk dan het overzicht van leveranciers bij jou in de buurt op de website van het Duurzaam Bouwloket.