17 januari 2024

Krijg 175 euro terug voor energiebesparende producten

Wil je het jaar goed beginnen en minder energie verbruiken? Dan helpen wij je op weg met 175 euro voor energiebesparende producten! Je levert hiervoor de kassabonnen of bankafschriften in van producten die je zelf hebt gekocht.

Zo werkt het

Je kunt je geld terug vragen via http://ea.duurzaambouwloket.nl/roerdalen. Op deze website lees je ook om welke producten het gaat en hoe het precies werkt. Het maakt niet uit bij welke winkel je de producten aanschaft. Maar het is natuurlijk altijd goed om bij lokale ondernemers te kopen:

  • Servicebouwmarkt Har Gootzen & Zn, Melick
  • Hubo Minkenberg, Herkenbosch
  • Doe het Zelf Postert, Posterholt
  • Jouw Kluswinkel, Vlodrop

Let op: heb je al een keer meegedaan en via het Duurzaam Bouwloket energiebesparende maatregelen aangeschaft? Dan kom je niet meer in aanmerking voor deze regeling. Heb je vragen of wil je meer informatie, bel dan naar 0475 – 222 007.

Laat je gratis adviseren door een energiecoach

Wil je eerst weten welke maatregelen je het beste kunt treffen? Maak dan een afspraak met een energiecoach van de gemeente. De energiecoach komt bij je thuis en geeft je tips over hoe je thuis energie bespaart of duurzame energie kunt opwekken. Bezoek van een energiecoach is gratis. Plan hier uw afspraak.