15 juni 2020

75 euro voor LED-verlichting

Je huis duurzamer maken hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat kan Ralph Schmitz uit Herkenbosch beamen. Hij maakte gebruik van de actie van Coöperatie Duurzaam Roerdalen en de gemeente: profiteer van maximaal € 75,- om je woning te verduurzamen. “Een uitkomst voor kleine investeringen!”

Ralph Schmitz met LED-lampen

Het zit ‘m in de kleine dingen

Al enkele jaren gaat Ralph bewuster om met energie. “Nog niet zo lang geleden liet ik het dak van de erker isoleren. Maar ik ben ook erg creatief met kleinere maatregelen om te verduurzamen. Zo maak ik alle naden en kieren in mijn huis dicht om tocht tegen te gaan. Ik wilde ook graag de lampen in mijn huis vervangen door LED-verlichting. Een vriend vertelde mij dat ik daar een vergoeding van € 75,- voor kon krijgen. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen.”

Doe mee!

Ralph is blij met zijn aanvraag. “Het is een steuntje in de rug. Ik kan het iedereen aanbevelen. Als je twijfelt: gewoon doen! Sommige mensen denken dat duurzame investeringen veel tijd en geld kosten. Het tegendeel is waar. Daarom luidt mijn advies: bekijk de actie eens. Ga naar www.duurzaamroerdalen.nl en vul eenvoudig en snel het aanvraagformulier in. Start net als ik met een kleine investering en help het milieu én je portemonnee!”