29 juni 2020

Cv-leidingen isoleren met € 75,-

Coöperatie Duurzaam Roerdalen en de gemeente zijn samen een actie gestart: profiteer van maximaal € 75,- om uw huis duurzamer te maken. U kunt het tegoed aanvragen voor kleine energiebesparende maatregelen in huis. Ook Roger Helmonds uit Montfort maakte hier gebruik van. “Ik wilde mijn cv-leidingen in de onverwarmde ruimtes isoleren. Zo bespaar ik op het energieverbruik en dat scheelt in de stookkosten.”

Niet de eerste keer

Via RoerdalenBericht hoorde Roger over de actie van Coöperatie Duurzaam Roerdalen en de gemeente. “In het artikel stond helder aangegeven hoe ik de vergoeding kon aanvragen. Ik hoefde alleen een digitaal aanvraagformulier in te vullen.” Het is niet de eerste keer dat Roger zijn huis duurzamer maakt. “Ik heb de spouwmuren laten isoleren en voorzetramen en rolluiken geplaatst. En daar komt nu ook leidingisolatie bij. Een vergoeding van € 75,- is dan zeer welkom!”

Doe mee!

Wilt u uw huis ook duurzamer maken met een kleine maatregel? Bijvoorbeeld via radiatorfolie, tochtstrippen, ledlampen, isolatiemateriaal of een waterbesparende douchekop? Vraag dan een vergoeding van € 75,- aan. Meer informatie vindt u op de pagina Tegoed voor inwoners. Maximaal 1.000 woningen kunnen er gebruik van maken. De actie loopt tot eind 2020.