1 november 2023

Derde bewonersavond duurzaamheid: jij bent er toch ook bij?

Een duurzamer, groener en schoner Roerdalen? Daar zetten we ons samen voor in! Op dinsdagavond 14 november organiseren we weer een bewonersavond over duurzaamheid. Deze keer zijn we te gast bij de Groene Transformator, Bredeweg 10 in Roermond. Je bent van harte welkom!

Wat gaan we doen?

We starten om 18.30 uur met een gezellig samenzijn met een kleine maaltijd. Daarna vertellen Janneke Postulart en Ilse Meelberghs van de Groene Transformator hoe zij samen met inwoners duurzame initiatieven van de grond hebben gekregen. Vervolgens gaan een paar inwoners in op de keuzes die gemaakt moeten worden voor de duurzaamheidstrategie van Roerdalen. Tijdens een werksessie gaan we in groepjes aan de slag met de ideeën die inwoners tot nu toe hebben bedacht: wat willen we bereiken, voor wie zijn de ideeën bedoeld en wat zou een eerste stap kunnen zijn om de ideeën om te zetten in actie? We sluiten de avond om 21.00 uur samen af.

Meld je snel aan!

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Dan ben je van harte welkom! Meld je uiterlijk 9 november aan via samenduurzaam@roerdalen.nl. Of bel met Sven Maas via 0475-538888. Geef a.u.b. ook aan of je mee-eet. Meer weten over de Groene Transformator? Kijk op www.degroenetransformator.nl.