7 maart 2024

Informatieavond zonnepanelenproject op 3 april

Wij zijn vorig jaar gestart met een zonnepanelenproject voor woningeigenaren. Via dit project krijgen inwoners hulp bij de installatie, het onderhoud en de financiering van zonnepanelen. Wilt u hier meer over weten? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst.

Meer weten over dit project?

Zelfopwekken en gemeente Roerdalen organiseren op woensdag 3 april een informatiebijeenkomst over het zonnepanelenproject. De bijeenkomst is bij Dorpshoes de Beuk in Posterholt en duurt van 19:00 uur 21:00 uur. Inschrijven kan uiterlijk tot 31 maart.

Zo werkt het zonnepanelenproject

De gemeente biedt u een voordelig en compleet alles-in-1 pakket aan. Dit pakket bestaat uit het zonnepanelensysteem, de financiering én 15 jaar service en onderhoud van de zonnepanelen. Alles wordt voor u geregeld door een professionele en betrouwbare leverancier: Zelfopwekken. U sluit een contract en een lening af bij de gemeente Roerdalen en betaalt maar 3,5% rente per jaar. Omdat de besparing op de energierekening groter is dan de aflossing en rente, hebben deelnemers al vanaf het begin een financieel voordeel.

Gratis aanbod op maat

Kunt u niet naar de informatieavond komen? Of wilt u zich direct aanmelden voor het project? Via de website roerdalen.zelfopwekken.nl kunt u zich gratis inschrijven voor een aanbod op maat voor uw woning. U zit nergens aan vast.