10 september 2020

Kom naar de informatieavond Melick Duurzaam

Heb je al eens nagedacht over het isoleren van uw huis of het plaatsen van zonnepanelen? De gemeente Roerdalen ondersteunt je graag bij het maken van duurzame keuzes. Op dinsdag 29 september organiseert de gemeente een informatieavond voor woningeigenaren in Melick. Daar geven zij informatie over zonnepanelen en isolatie. De informatieavond is onderdeel van de pilot Melick Duurzaam.

In gesprek

In de pilot Melick Duurzaam geven inwoners aan wat zij nodig hebben om met duurzaamheid aan de slag te gaan. De gemeente helpt hen vervolgens op weg. Begin dit jaar heeft zij bij de supermarkt met inwoners van Melick gepraat over duurzaamheid. Het blijkt dat veel mensen plannen hebben om hun huis te isoleren of zonnepanelen te plaatsen. Wel hebben zij behoefte aan betrouwbare informatie. Bijvoorbeeld over de technische mogelijkheden, financiering en betrouwbare installateurs. Hier wil de gemeente bij helpen!

Informatiebijeenkomst

Op 29 september is er een informatiebijeenkomst voor alle woningeigenaren in Melick. Daar geeft de gemeente informatie over zonnepanelen en isolatie. Ook wordt ingegaan op financieringsmogelijkheden én kun je in gesprek met installateurs. De bijeenkomst duurt van 19.00 tot  21.30 uur en vindt plaats in het vernieuwde Trefpunt Apollo, Apollolaan 2. Je bent vanaf 18.30 uur welkom.

Aanmelden

In verband met de Coronamaatregelen is er plek voor maximaal 30 deelnemers. Op die manier is het mogelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ook zijn er desinfectiemiddelen aanwezig. In verband met de Coronamaatregelen is het nodig om bij binnenkomst je contactgegevens te noteren. Geef je uiterlijk 20 september op via samenduurzaam@roerdalen.nl. Als er veel aanmeldingen zijn, wordt er een tweede bijeenkomst georganiseerd.