11 mei 2021

Laatste kans: Band op Spanning

Wil je ook goedkoper en klimaatvriendelijker rijden? Zorg dan dat je bandenspanning in orde is! Wethouder Jan Smits liet vandaag in Sint Odiliënberg zijn banden oppompen door de medewerkers van Band op Spanning. Daardoor rijdt hij goedkoper en klimaatvriendelijker.

Wil je dit ook? Ga dan morgen tussen 10.00 en 13.15 uur naar de parkeerplaats van Coop in Montfort of tussen 13.45 en 17.30 uur naar de Markt in Vlodrop. Vrijdag kun je tussen 10.00 en 13.15 uur terecht op de parkeerplaats van Jan Linders in Herkenbosch en tussen 13.45 en 17.30 uur op de Markt in Melick. Dit is voorlopig de laatste kans om je banden te laten controleren door de medewerkers van Band op Spanning.

Vragen en informatie

Kijk voor meer informatie over Band op Spanning op www.bandopspanning.nl. Meer tips voor onderweg vind je op deze pagina. Vragen? Stuur een e-mail naar samenduurzaam@roerdalen.nl.

De medewerker van BandenOpSpanning geeft papieren aan wethouder Jan Smits De medewerker van BandenOpSpanning kijkt naar de bandenspanning Jan Smits kijkt hoe zijn banden op de juiste spanning worden gemaakt.