28 september 2022

Maak je huis duurzamer en bespaar!

Zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp? Wil jij je huis duurzamer maken en wil je weten waar je moet beginnen? Heb je vragen over subsidiemogelijkheden of het aanvragen van offertes voor duurzame maatregelen? Wij helpen je graag op weg.

Duurzaam Bouwloket

Bij het Duurzaam Bouwloket van de gemeente Roerdalen kun je terecht met al je vragen over het verduurzamen van je huis. Op www.duurzaambouwloket.nl/roerdalen vind je onder andere een persoonlijk stappenplan voor jouw woning en een online subsidiecheck. Wil je een medewerker spreken? Bel dan naar 0475 – 222 007.

Energiecoach aan huis

Voor advies aan huis kun je een afspraak maken met een energiecoach. De energiecoach komt bij je langs en geeft je tips om energie te besparen. Daarbij kijkt hij welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor jouw huis. Een afspraak maak je via www.duurzaambouwloket.nl/roerdalen of 0475 – 222 007.

Meteen aan de slag

Wil jij direct op je energierekening besparen? Op de pagina handige tips geven we je tips om meteen aan de slag te gaan. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee!