28 maart 2024

Onderzoek verduurzamen woningen in buurt Vlodrop

Als je je huis duurzamer maakt, bespaar je energie. Dat is goed voor je portemonnee en voor het milieu. Heb je jouw huis al duurzamer gemaakt of denk je hierover na? En zo ja, heb je hierbij hulp of informatie van de gemeente nodig? Dat gaan we in de eerste week van april onderzoeken in een buurt van Vlodrop.

Vragenlijst

In de eerste week van april doen we een huis aan huis onderzoek. Dat doen we bij bewoners van de buurt tussen de Sint Martinusweg, Bergerweg en Van den Broecksingel. Woon je daar ook? Dan bellen we bij je aan. Je ontvangt dan van ons een vragenlijst over het verduurzamen van je huis. Ben je niet thuis? Dan vind je de vragenlijst later in je brievenbus. Je kunt de vragenlijst invullen op een moment dat het jou uitkomt. Daarna stuur je de vragenlijst naar ons terug.

Vlodrop

Ook in andere dorpen en buurten in Roerdalen gaan we onderzoeken wat inwoners al doen aan het duurzaam maken van hun woningen. Het onderzoek in Vlodrop is het eerste dat we doen. We beginnen in Vlodrop omdat hier veel huizen staan die niet goed geïsoleerd zijn. Bewoners die hun huis duurzamer maken, kunnen daarom echt een verschil maken. En dat draagt bij aan een lagere energierekening.

Vragen en informatie

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je een goed idee over duurzaamheid met ons delen? Stuur dan een e-mail naar samenduurzaam@roerdalen.nl. Of bel met Frank Kusters of Mandy Römkens via 0475 538 888.