21 oktober 2021

Vind de energieslurpers en win!

Basisschoolleerlingen opgelet! Wij dagen je uit om op zoek te gaan naar de energieslurpers bij jou thuis. Dat zijn dingen die niet goed zijn voor het milieu. Maak een foto van de energieslurpers die je tegenkomt. E-mail deze naar samenduurzaam@roerdalen.nl. Je maakt kans op een te gekke prijs. Jij doet toch ook mee?

Herken jij de energieslurpers?

Dingen die veel energie gebruiken, zijn niet goed voor het milieu. Dat zijn bijvoorbeeld ouderwetse gloeilampen of elektrische apparaten die onnodig aan staan. Of een deur die openstaat, terwijl de verwarming brandt. En wat dacht je van de wasdroger die maar halfvol is?

Doe mee

Ga op zoek naar de energieslurpers bij jou thuis. Maak daar een foto van en stuur deze vóór maandag 8 november op. Geef in je e-mail duidelijk aan waarom iets een energieslurper is. Je mag zelf bepalen hoeveel foto’s je instuurt. Vergeet niet je naam en leeftijd in je bericht te zetten.

Win een te gekke prijs!

Op maandag 15 november maken we drie winnaars bekend. Je kunt een actief uitje in de buitenlucht bij Avonturenpark Valdeludo in Echt winnen! De hoofdprijs is een cadeaubon van 50 euro. Ook verloten we twee cadeaubonnen van 20 euro. Als je een van de drie winnaars bent, nemen we via de e-mail contact met je op.