19 juni 2024

Zonnepanelen, een goede keuze?

De laatste tijd is er veel te doen over zonnepanelen. Veel mensen vragen zich af of zonnepanelen nog lonen, nu de salderingsregeling misschien wordt afgeschaft en sommige energieleveranciers een terugleververgoeding berekenen. Zonnepanelen zijn echter nog steeds een goede keuze. We vertellen u er meer over tijdens de informatiebijeenkomst over het zonnepanelenproject van de gemeente en Zelfopwekken.nl. Deze vindt plaats op 3 juli.

Informatiebijeenkomst zonnepanelenproject

Wilt u weten of zonnepanelen ook voor ú interessant zijn? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst:

  • Wanneer?
    Woensdag 3 juli
  • Waar?
    De Roerparel, Schaapsweg 24 in Sint Odiliënberg
  • Hoe laat?
    Van 19.00 tot 21.00 uur

Tijdens deze bijeenkomst geven wij uitleg over het zonnepanelenproject van de gemeente en Zelfopwekken.nl en gaan wij in op de voordelen van zonnepanelen. Ook kunt u een zonnepaneleninstallatie bekijken en geven wij antwoord op uw vragen. Aanmelden is niet nodig.

Zonnepanelenproject

Wilt u ook profiteren van zonnepanelen, maar ziet u op tegen het regelwerk of heeft u moeite om zonnepanelen te betalen? Dan kunt u meedoen met het zonnepanelenproject van de gemeente Roerdalen en Zelfopwekken.nl. Via dit project krijgt u hulp bij de aanschaf, het onderhoud en de financiering van de panelen. U sluit tegen aantrekkelijke voorwaarden een lening af bij de gemeente. Inmiddels doen al zo’n 80 huishoudens in Roerdalen mee. Meer informatie: roerdalen.zelfopwekken.nl.