19 september 2023

Zonnepanelen via gemeente Roerdalen

Wil je zonnepanelen op je dak, maar zie je op tegen het regelwerk? Of heb je moeite om zonnepanelen te betalen? Dan wil de gemeente je graag helpen. Dat gebeurt via het nieuwe zonnepanelenproject dat vandaag van start is gegaan.

Hulp bij aanschaf zonnepanelen

Eind vorig jaar stemde de gemeenteraad in met het zonnepanelenproject. Met het project wil de gemeente het plaatsen van zonnepanelen voor meer mensen mogelijk maken. Als je je inschrijft, krijg je hulp bij de aanschaf, het onderhoud en de financiering van de panelen. Je sluit tegen aantrekkelijke voorwaarden een lening af bij de gemeente. Omdat de besparing op je energierekening groter is dan het bedrag dat je terugbetaalt, heb je meteen een financieel voordeel. In totaal kunnen 300 woningeigenaren meedoen.

Geïnteresseerd?

Vraag een persoonlijk voorstel aan via https://roerdalen.zelfopwekken.nl of 085-2226173. Dit is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Heb je vragen of wil je meer informatie? Kom dan naar de informatiebijeenkomst:

  • 4 oktober | 19:00 – 21:00 uur | Trefpunt Apollo / Apollozaal, Melick

Je kunt je voor de informatiebijeenkomsten aanmelden via https://roerdalen.zelfopwekken.nl of 085-2226173. Op deze website vind je ook uitgebreide informatie over het project.